| Yazanlarda |
|
nur30 Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 04-Temmuz-2006 Saat 21:10 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaslar baska bi sitede bi arkadas yazmis hsg den hemen sonra kesinlikle hamile kalmak yasakmis diye...gercekten dogrumu...ben bikac kiside duymustum hemen hamile kaliniyor diye....guya iceri verilen sivi zararli oluyormus....ama bu sivi cekildeikten sonra zaten akip gitmiyormu?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
fidelgunes Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 04-Temmuz-2006 Saat 22:12 | Kayıtlı IP
|
|
|
hayır bence kalına bilir hamile cünkü benim doktorum rahim filminden hemen sonra hamile kalabilirsin demişti ve hamile kalan cok benim bildigim merak etme nur canım öyle olsaydı mutlaka dr söylerdi hatda sana yazısını bulursam ekliycem
canım
için rahatlasın
|
| Yukarı Dön |
|
| |
nar76 Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 04-Temmuz-2006 Saat 22:18 | Kayıtlı IP
|
|
|
evet bende rahım fılmı cekıldıkten sonra gebe kalanları duymustum.dr larda bu fıkrı desteklıyorlar zaten
sevgıler
|
| Yukarı Dön |
|
| |
nur30 Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 04-Temmuz-2006 Saat 22:19 | Kayıtlı IP
|
|
|
tesekkur ederim fidelgunes bende oyle biliyordumda up bebekteki arkadas kafami karistirdi..bende zaten hsg ye guveniyorum aslinda fazlada kaptirmak istemiyorum ama insallah olur...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
fidelgunes Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 05-Temmuz-2006 Saat 15:57 | Kayıtlı IP
|
|
|
nur canım kaptırma bende kaptırmıştım ama cekileli 6 ay oldu ama hamile kalmadım belki sen kalırsın tabiki bilememe canım ben basladım aşılamaya ama kafan karışmasın canım
|
| Yukarı Dön |
|
| |
nur30 Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 06-Temmuz-2006 Saat 00:40 | Kayıtlı IP
|
|
|
FIDELGUNSE BEN CEKTIRDIM BUGUN... BRAZ ACILI OLDU AMA DAYANILMIYCAK BISEY DEGILDI 8-10 DAKIKA FILAN SURDU..NEYSE TEMIZ CIKTI SUKUR...SENDE BI SEY CIKMISYDI..NEDEN ASILAMA YAPILIYOR...BENDE NEZAMAN AKADAR KULLANCAKSAM SU CLOMIDI YARINDA CATLATAMA IGENSI OLACAM SABAHTAN...BILIYORUM YA KENDIMI KAPTYIRMIYORUM AMA HSATYIMDA ILACDA KULLANAMIYORUM ONEDENLE ISTIYORUM BI AN ONCE HAMILE KALMAYI...OZELDEN MSJ YAZAMIYORMUYUZ ARKADASLAR?DIGER SITELERDE OZELDEN YAZILIYORDA BURDA GOREMEDIM....
|
| Yukarı Dön |
|
| |